Verzending & Bezorging

Levering

Alle producten die wij aanbieden hebben wij op voorraad en worden geleverd via Trans-Mission. Hierdoor kunnen wij dan ook een zeer snelle levering binnen Nederland bewerkstelligen. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, heeft dan ook een levertijd van 1-3 werkdagen en levering op zaterdag is mogelijk (Onder voorbehoud)

Heel soms kan het voorkomen dat een product niet voorradig is, wij zullen u dan direct informeren wanneer het product wel geleverd wordt. En zodra uw bestelling dan verstuurd is, zullen we u hierover wederom informeren.

En door een unieke samenwerking met Trans-Mission kunt u uw bestelling ook nog eens stap voor stap volgen. Indien u niet thuis bent ontvangt u een niet-thuis-kaart in de brievenbus waarmee u gemakkelijk een nieuwe afspraak kan inplannen.

Gratis verzending?

Bij Plusjop staat de klant altijd voorop, en om onze klanten altijd de beste deal te kunnen geven wordt elke bestelling zonder verzendklasse boven de € 150,00 gratis verzonden. Dit geldt niet voor pallet-zendingen.

Kosten van een pakketzending?

De producten worden altijd verzonden per pakket. De prijzen bij Plusjop hieronder zijn inclusief BTW. De verzendkosten binnen Nederland bedragen een vast tarief van € 18,14 en in het buitenland is dit afhankelijk van het land. Dit gaat om pakketten zonder verzendklasse.

Voor artikelen met verzendklasse gelden de volgende bedragen:

Extra groot pakket: €19,95

Tuinhout levering: €114,95

Sierbestrating levering: €95,- of oplopend.

Voor een pallet-zending rekenen wij altijd €47,47 per pallet. Op 1 pallet gaan minimaal 68 grindplaten.

Uw pakket is meerdere keren aangeboden en wordt retour naar ons gestuurd?

Het pakket wordt dan nogmaals opgestuurd. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Deze kunt u vermijden door te reageren op de Niet thuis-Kaart die bij u in de bus wordt gedaan.

Bezorging op zaterdag?

Om onze klanten optimaal van dienst te zijn bezorgen wij onze producten ook op zaterdag!

Levertijd bij vooruitbetaling

Als u bij uw bestelling kiest voor vooruitbetaling met internetbankieren, houd dan rekening met een overboektijd van één tot drie werkdagen. Zodra uw betaling is ontvangen ontvangt u per e-mail bericht en wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd.

Bezorging op een ander adres?

Het is ook mogelijk dat u een bestelling op een ander adres dan het factuuradres laat bezorgen. Bij het bestelplatform kunt u dit aangeven.

 

“We harken elke dag de pakketten bij elkaar”