Verzending & Bezorging

Levering

Alle producten die wij aanbieden hebben wij op voorraad en worden geleverd via Trans-Mission. Hierdoor kunnen wij dan ook een zeer snelle levering binnen Nederland bewerkstelligen. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, heeft dan ook een levertijd van 1-3 werkdagen en levering op zaterdag is mogelijk (Onder voorbehoud)

Heel soms kan het voorkomen dat een product niet voorradig is, wij zullen u dan direct informeren wanneer het product wel geleverd wordt. En zodra uw bestelling dan verstuurd is, zullen we u hierover wederom informeren.

En door een unieke samenwerking met Trans-Mission kunt u uw bestelling ook nog eens stap voor stap volgen. Indien u niet thuis bent ontvangt u een niet-thuis-kaart in de brievenbus waarmee u gemakkelijk een nieuwe afspraak kan inplannen.

Kosten van een pakketzending?

De producten worden altijd verzonden per pakket. De prijzen bij Plusjop hieronder zijn inclusief BTW. De verzendkosten binnen Nederland bedragen een vast tarief van € 18,14 en in het buitenland is dit afhankelijk van het land. Dit gaat om pakketten zonder verzendklasse.

Voor artikelen met verzendklasse gelden de volgende bedragen:

Extra groot pakket: €19,95

Tuinhout levering: €114,95

Sierbestrating levering: €95,- of oplopend.

Voor een pallet-zending rekenen wij altijd €53,24 per pallet. Op 1 pallet gaan minimaal 68 grindplaten.

Pallet zending

Voor een pallet zending wordt er verwacht dat het zonder hindernissen, bijvoorbeeld grindpad, brug of gras oprit, met een pompwagen bij u thuis geleverd kan worden. Indien dit niet mogelijk is, kunnen hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht.

De chauffeur beslist of uw bestelling veilig kan worden afgeleverd op de gewenste plek.

Sierbestrating levering

Sierbestrating geschiedt met een trekker oplegger

Als afleveradres niet te bereiken is met normaal vervoer (trekker oplegger)hebben wij twee alternatieve opties;

1) Levering met kooiaap voor extra kosten van €55 incl. btw

2) Levering met kleinere wagen voor extra kosten van €55 incl. btw

Indien niet van te voren aangegeven, worden extra kosten voor de levering doorberekend.

Ook voor een Sierbestrating levering geldt dat er zonder hindernissen, bijvoorbeeld grindpad, brug of gras oprit, met een pompwagen bij uw afleveradres geleverd kan worden. Indien dit niet mogelijk is, kunnen hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht.

De chauffeur beslist of uw bestelling veilig kan worden afgeleverd op de gewenste plek.

Uw pakket is meerdere keren aangeboden en wordt retour naar ons gestuurd?

Het pakket wordt dan nogmaals opgestuurd. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Deze kunt u vermijden door te reageren op de Niet thuis-Kaart die bij u in de bus wordt gedaan.

Bezorging op zaterdag?

Om onze klanten optimaal van dienst te zijn bezorgen wij onze producten ook op zaterdag tegen een vergoeding!

Levertijd bij vooruitbetaling

Als u bij uw bestelling kiest voor vooruitbetaling met internetbankieren, houd dan rekening met een overboektijd van één tot drie werkdagen. Zodra uw betaling is ontvangen ontvangt u per e-mail bericht en wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd.

Bezorging op een ander adres?

Het is ook mogelijk dat u een bestelling op een ander adres dan het factuuradres laat bezorgen. Bij het bestelplatform kunt u dit aangeven.

 

“We harken elke dag de pakketten bij elkaar”