Betaling: u kunt bij Plusjop op 2 verschillende manieren betalen

iDeal

Ideal is gegarandeerd de snelste afhandeling van je bestelling en heb je je producten ook het snelst in huis. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent en uw bestelling de dag erna al thuis! (Op werkdagen, ook zaterdaglevering)

Bankoverschrijving/vooruitbetaling?

Bankoverschrijving / vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Plusjop.nl. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Houdt u er wel rekening mee dat als u geen rekening heeft bij de Rabobank het een aantal werkdagen kan duren voordat het geld op de rekening staat en het dus ook langer duurt totdat u uw bestelling thuis heeft. De order wordt namelijk pas verwerkt als het orderbedrag op de rekening van Plusjop gestort is. Vermeld overigens altijd je ordernummer en naam bij een overboeking.

Hieronder treft u de bankgegevens van Plusjop.nl

  • Rekeningnummer: 0315981660
  • Bank: Rabobank
  • IBAN: NL36RABO0315981660